Nyt hävettää…

Minulle on vain jotenkin fyysisesti mahdotonta kirjoittaa tänne aktiivisesti. ANTEEKSI !!!!!  Anyway… olen nyt 19-vuotias, ja valmistun lukiosta joulukuussa. Yo-kirjoitukset alkoivat tänään (ruotsin kuuntelu, ja olen aivan karmeassa flunssassa), joten kiirettä on pitänyt.

Ensiapuryhmästä olen pitänyt taukoa. Osallistuin viime keväänä ehkä yksiin harjoituksiin, ja kävin kesällä Suomipop-festareilla päivystämässä. Kiinnostusta kyllä löytyy mennä, mutta kun ei ole ollut aikaa. AARRGGHH!

Koulussamme oli ”sosiaalialan harjoittelu” toukokuun puolella yhden viikon ajan, ja päätinpä valita harjoittelupaikakseni tutun Punaisen Ristin. Päivät olivat rentoja, paitsi ensimmäinen työpäivä; jouduin heräämään klo 05, koska lähdimme Kauhajoen ylä-asteelle puhumaan rasisminvastaisesta kampanjasta. Toisiksi viimeinen harjoittelupäiväni taas oli mahtava! Pidimme Jyväskylän Toukofesteillä ylä-asteelaisille kondomiajokortti rastia, ja Justimusfilmsin pojatkin pistäytyivät rastillamme. Kind a cool.

Olin heinä-elokuun vaihteessa kolmannella Spärrä Äksöni leirillä. Ja kyseessä oli ehkä yksi stressaavimmista leireistä koskaan! Minulle ei oltu informoitu asioista tarpeeksi, ja leirillä jouduttiin tekemään aika monia asioita viimetipassa. Saimme kuitenkin homman toimimaan, ja viimeisen leiri-illan discossa rupesin itkemään onnesta(:

Yhdet leiriläiset rupesivat myös leirin loppupuolella kutsumaan minua ”äidiksi”. Ja kun viimeisenä leiripäivänä piti kirjoittaa toiselle jotain positiivista, aika moni oli kirjoittanut mulle ”hyvä äiti – leikisti”.

Punaisen Ristin Nuorten vuosikokous lähestyy… ja se pidetään tänä vuonna kotikaupungissani Jyväskylässä. Jihhuu! Odotan kokousta innolla, mutta myös kauhulla. Olemme vapaaehtoisten kanssa suunnitelleet kyllä ohjelmaa yms., mutta emme aivan haluamallani tavalla.. Ehkä eniten minua ärsyttää se kun Jyväskylän puolella on niin vähän vapaaehtoisia nuoria. Rasittavaa.

Olen menossa lokakuun puolella pariksi viikoksi Helsinkiin, ja olen yrittänyt saada yhteyttä Helsingin osaston Punaiseen Ristiin, jotta pääsisin tutustumaan heidän toimintaansa. Tähän mennessä heistä ei ole kauheasti kuulunut mitään. Sitä odotellessa…

My camera hates me...
My camera hates me…
Spärrä Äksöni 2015 leirillä. Takana tyylikäs paloauto.
Poseerausta positiivisuuslapun kanssa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *