Pitkästä aikaa taas!

Hei!

On ollut niin paljon kiireitä, että ei ole kerennyt kirjoittamaan tänne melkein ollenkaan. Elämässä on tapahtunut paljon, ja niin nopeasti, että huhhuh. Mutta on myös ehtinyt tekemään Punaisen Ristin juttujakin! 😉

Olin tosiaan kesällä Spärrä Äksöni 2014 leirillä leiritirehtöörinä. Hommiini kuului mm. yhteisten ohjelmien pitäminen. IMG_4553

 

Leirillä oli aivan huikeaa! On ihanaa miten loistava porukka meillä on tekemässä sitä leiriä, ja että meillä on ihan törkeen ihania leiriläisiä. Ihan itkettää kun tätä leiriä rupeaa muistelemaan <3 10562972_10203490994413738_6448075844073300127_n

Joka aamu mää sain pitää kavereiden avustuksella leiriläisille aamujumpan, sitten jokainen alaleiri häipyi tekemään jotain omia juttuja, ja mää vähän avustin milloin missäkin ohjelmassa. Mm. esitin potilasta ensiapu rasteilla tai vedin leiriläisille jotain leikkejä. Iltapäivällä sitten oli yhteistä ohjelmaa, jota mää pääsin pitämään, ja illalla mää pidin jokaiselle leirille rauhoittumisen ennen nukkumaanmenoa. Eli siis soitin rauhoittavaa musiikkia ja tehtiin jotain rauhallista. Esimerkiksi ekana iltana jokainen sai kirjoittaa paperille jonkun asian mitä pelkäsi, ja sen jälkeen paperin sai repiä, jotta pelko häviäisi.

 

Sitten olen ollut päivystämässä, ja opettamassa ensiapua, sekä yrittänyt herättää henkiin meidän Jyväskylän osaston nuorten toimintaa. Tähän mennessä ei ole näyttänyt hyvältä. Onko TEILLÄ siis mitään ideoita miten saisin lisää nuoria SPR:n toimintaan? Anything?

 

Ja tuossa lokakuussa, olin Helsingissä SPR:n Nuorten vuosikokouksessa ja se oli IHAN MAHTAVAA. Oli aivan huikeeta tavata Punaisen Ristin nuoria ympäri Suomea, jakaa kokemuksia ja viedä huikeita ideoita eteenpäin.

 

Sitten olin Punaisen Ristin Kansainvälisen leirin suunnitteluleirillä, missä oli Punaisen Ristin nuoria ihan ympäri maailmaa. Briteistä, Irlannista, Norjasta, Unkarista jne.

 

Mutta, tässä ainakin pähkinänkuoressa mitä olen nyt tänä syksynä SPR:llä tehnyt. Mitäs teille kuuluu? Ja mitä TE oikein tahdotte tietää Punaisesta Rististä? Kyselkää!

 

IMG_4798IMG_4831

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *